Logo Boxtel
Vaststelling bestemmingsplan Koppenhoefstraat 14, Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat het bestemmingsplan

Koppenhoefstraat 14 op 28 augustus 2012 door de gemeenteraad van Boxtel gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is vastgesteld. De aangebrachte wijziging heeft betrekking op een aangescherpte regeling voor de hoofdtransportgasleiding in het plangebied en een verdergaande borging van de kwaliteitsverbetering conform de provinciale verordening ruimte.

Inzage

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook ligt het plan vanaf 28 december 2012 tot en met 7 februari 2013 in kopie ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker.

Beroep

Tot en met 7 februari 2013 kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad of het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Ook belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen beroep instellen. Tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan, kan iedere belanghebbende op de hiervoor aangegeven wijze beroep instellen.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking. Hiervoor moet u een voorlopige voorziening aanvragen. Dit verzoek kunt u sturen naar de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Vergeet daarbij niet om een afschrift van het ingediende beroepschrift mee te sturen.

In werking

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 8 februari 2013. Tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van de besluiten opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel, tel. (0411) 65 58 96.

Boxtel, 27 december 2012

Burgemeester en wethouders van Boxtel De secretaris, Drs. J.K. Fraanje

De burgemeester, H. van Brummen

Naar boven