Logo Zuidplas
Bekendmaking Wet geluidhinder Noordelijke Dwarsweg 5 te Zevenhuizen, Zuidplas

ONTWERPBESLUIT VASTSTELLEN HOGERE WAARDEN GELUID

Burgemeester en wethouders zijn van plan het volgende besluit te nemen:

  • Noordelijke Dwarsweg 5 te Zevenhuizen: het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van twee nieuw te bouwen woningen (2-onder-1 kapwoning). Dit besluit wordt gecombineerd met het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan.

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 28 december 2012 tot en met 7 februari 2013 inzien bij de gemeente Zuidplas.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen over een ontwerpbesluit gedurende deze periode bij het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas indienen, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 0182-545700).

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Inzage

Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel (telefoon 0180-330300). Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.

Naar boven