Logo Zuidplas
Vaststelling wijzigingsplan ‘Zuidplasweg 1 Nieuwerkerk aan den IJssel’, Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 11 december 2012 het wijzigingsplan “Zuidplasweg 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel” hebben vastgesteld.

Inhoud van het plan

In het ter plaatse van het perceel Zuidplasweg 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel geldende bestemmingsplan “Zuidplas West” is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor het wijzigen van de bestemming Agrarisch naar bestemming Bedrijventerrein.

Het ter plaatse gevestigde bedrijf wil op deze locatie een bedrijfsloods ten behoeve van stalling en verkoopklaar maken van bestelauto’s realiseren. Middels de wijzigingbevoegdheid, opgenomen in het bestemmingsplan, hebben burgemeester en wethouders hieraan medewerking verleend.

Ter inzagelegging

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 27 december 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Tegen betaling van leges kan een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op de website van de gemeente Zuidplas www.zuidplas.nl onder de button Wonen&Leefomgeving, ruimtelijke plannen, bestemmingsplannen in voorbereiding, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Beroep

Tijdens de inzage termijn kunnen belanghebbenden, die tijdig tegen het ontwerpwijzigingsplan zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien u geen zienswijzen hebt kunnen indienen, maar wel kunt aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kunt u ook beroep instellen. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Naar boven