Logo Montfoort
Verleende omgevingsvergunning Bergstraat 5, Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat planologische afwijking en omgevingsvergunning (NL.IMRO.0335.PBBergstraat5-VG01) is verleend voor:

  • Het realiseren van 4 appartementen, Bergstraat 5, 3417 HW Montfoort. Verzonden 18-12-2012.

Het besluit ligt met ingang van vrijdag 28-12-2012 t/m donderdag 7-2-2013 ter inzage op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5, ook is het besluit tijdens deze periode te raadplegen op de gemeentelijke website www.montfoort.nl/actueel/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen .nl.

Beroep

Tegen bovengenoemde vergunning kunnen belanghebbenden beroep instellen bij Rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. De termijn voor het instellen van een beroep vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit overeenkomstig artikel 3:44, lid 1, onderdeel a, van de Algemene wet bestuursrecht ter inzage is gelegd. De beroepstermijn bedraagt zes weken. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen beroep is gericht, de gronden van het beroep.

Op grond van artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht kan geen beroep bij de administratieve rechter worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Het indienen van een beroepschrift schort de verleende vergunning niet op.

Bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank bij de Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht, kan bij een spoedeisend belang een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Een dergelijk verzoek kan pas worden ingediend als tevens een beroepschrift is ingediend.

Naar boven