Logo Geertruidenberg
Voorbereidingsbesluit ‘Centrum’, ‘Oostpolder’, ‘Oranjestraat’ en ‘Bebouwde Kom’ te Raamsdonksveer, Geertruidenberg

Het college van B&W maakt bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 20 december 2012 heeft besloten dat een herziening (Wro artikel 3.7, juncto Awb artikel 3.42) wordt voorbereid van:

  • de bestemmingsplannen “Centrum”, “Oostpolder”, ”Oranjestraat” en “Bebouwde Kom” te Raamsdonksveer, betrekking hebbend op het centrum zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende verbeelding. Het plangebied wordt globaal begrensd door de volgende straten: Beatrixlaan - Breetweerlaan - (verlengde) Diepsteeg - (verlengde) Hoevendijk - (verlengde) Haven - Pieter Breughelstraat - Rembrandtlaan - Sint Jozeflaan.

Het voorbereidingsbesluit is vastgelegd als NL.IMRO.0779.RVVBcentrumrveer2013-vs01.

Communicatie

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende kaart waarop de begrenzing is weergegeven is vanaf 4 januari 2013 permanent in te zien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.geertruidenberg.nl -> inwoner -> actueel -> bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen dit besluit staan geen bezwaar- en beroepmogelijkheden open.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 4 januari 2013.

Raamsdonksveer, 20 december 2012

Burgemeester en wethouders Gemeente Geertruidenberg

Naar boven