Logo Heusden
Besluit omgevingsvergunning Rijkenstraat Elshout, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij op 11 december 2012 de omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan en het bouwen van 9 rijwoningen aan de Theodorus Rijkenstraat in Elshout heeft verleend (NL.IMRO.0797.OVrijkenstrelshout-VG01). Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Procedures

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 25 december 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van de omgevingsvergunning is raadpleegbaar via onze website www.heusden.nl onder het kopje ‘actueel/ter inzage/ruimtelijke plannen’.

Beroep

Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat het beroepsschrift de gronden van het beroep moet bevatten en dat de indiener niet in de gelegenheid wordt gesteld het beroepschrift nader te motiveren. Een beroepsschrift dat niet is gemotiveerd, zal niet-ontvankelijk worden verklaard. Dat betekent dat het beroepsschrift inhoudelijk niet wordt behandeld.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de bovengenoemde rechtbank. Het besluit treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

U kunt ook een digitaal beroepschrift of verzoekschrift indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Heusden, 24 december 2012

Naar boven