Vaststelling bestemmingsplan Rijksstraatweg 219

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 24 januari 2012 voor het perceel Rijksstraatweg 219 een bestemmingsplan heeft vastgesteld met in achtneming van een aangenomen amendement waarbij de verbeelding wordt gewijzigd en besloten heeft geen exploitatieplan vast te stellen. Het bestemmingsplan Rijksstraatweg 219 voorziet in de realisatie van een twee-onder-een-kapwoning aan de Rijksstraatweg-zijde en twee vrijstaande woningen aan de Zwijnsbergen-zijde op het perceel Rijksstraatweg 219 in Elst (Utr.).

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op:

  • een aanpassing in de verbeelding, het gebied tussen de Rijksstraatweg en Zwijnsbergen vormt in de nieuwe verbeelding geen onderdeel van het bestemmingsplan.

Inzien

Het bestemmingsplan, inclusief het raadsbesluit en onderliggende stukken, ligt van donderdag 16 februari 2012 tot en met woensdag 28 maart 2012 voor eenieder ter inzage.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317-681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze naar voren te hebben gebracht kunnen van donderdag 16 februari 2012 tot en met woensdag 28 maart 2012 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 29 maart 2012, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven