Logo Oegstgeest
Omgevingsvergunning locatie Van den Ameele (uitgebreide procedure), Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest maakt bekend dat zij op 18 december 2012 heeft besloten om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 30 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het bestemmingsplan “Centrum 1e partiële herziening” (vastgesteld op 28 augustus 1980 en goedgekeurd op 1 september 1981). Op grond van artikel 3.10 van de Wabo liggen de besluiten en bijbehorende stukken van het volgende plan ter inzage:

Rhijngeesterstraatweg 26 (Locatie Van den Ameele). Het plan betreft de ontwikkeling van het voormalige garagebedrijf naar 23 woningen. Er worden 9 rijwoningen aan de Rhijngeesterstraatweg gerealiseerd en 7 rijwoningen aan de Geversstraat. Aan de rotonde wordt een appartementengebouw met 7 appartementen gebouwd.

De besluiten en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage van 21 december 2012 tot en met 31 januari 2013. In deze periode kan eenieder de besluiten inzien bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur of na telefonische afspraak (071) 519 17 93.

De besluiten en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op de website van de gemeente (onder de rubriek ‘Wonen en Burgerzaken’).

Tegen deze omgevingsvergunning kunnen belanghebbenden, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep aantekenen bij de rechtbank ’s-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Dit kan alleen als er tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbesluit zienswijzen zijn ingediend door deze belanghebbenden of als de belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht.

Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Naar boven