Logo Son en Breugel
Vaststelling wijzigingsplan ‘Ekkersrijt; Grando’, Son en Breugel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maakt bekend dat zij op 11 december 2012 het wijzigingsplan ‘Ekkersrijt; Grando’ heeft vastgesteld. Dit plan heeft betrekking Ekkersrijt 4084, waar het bedrijf Grando nu reeds is gevestigd.

Het wijzigingsplan ‘Ekkersrijt; Grando’ betreft de wijziging van de bestemming “Bedrijventerrein – 2” in de bestemming “Detailhandel – Perifeer”. Voor het wijzigingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld.

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 27 december 2012 gedurende zes weken voor een ieder tijdens de openingstijden ter inzage bij de afdeling Dienstverlening Publiek op het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1. Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente: www.sonenbreugel.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door:

  • diegenen die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan bij het college naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij het college naar voren te brengen;

  • een ieder tegen de wijzigingen die door het college zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Son en Breugel, 24 december 2012

Naar boven