Logo Vught
Bekendmaking aanwijzingsbesluit Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, projectbesluit ‘Realiseren dierenpension, Kruishoeveweg 5, Vught’

Het college van burgemeester en wethouders van Vught heeft op 23 oktober 2012 het projectbesluit ‘Realiseren dierenpension, Kruishoeveweg 5’ vastgesteld. Het projectbesluit voorziet in de realisering van een dierenpension als nevenactiviteit bij een grondgebonden agrarisch bedrijf.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben op 27 november 2012, verzonden 30 november 2012, een reactieve aanwijzing gegeven op het vastgestelde projectbesluit. De aanwijzing heeft betrekking op het gehele projectbesluit. Dat betekent, dat het projectbesluit niet bekendgemaakt wordt en dus niet in werking treedt. Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben overwogen, dat het vestigen van een dierenpension in strijd is met de artikelen 11.6 en 11.7 van de Verordening Ruimte Noord-Brabant.

De reactieve aanwijzing en de daarbij behorende stukken liggen ter inzage vanaf donderdag 20 december 2012. U kunt de stukken inzien op werkdagen van 9:00 tot 12:30 uur bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. De aanwijzing is te raadplegen via www.vught.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. Het kenmerk van de aanwijzing is NL.IMRO.9930.ra0865projkruish-va01.

Een belanghebbende kan op grond van het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening rechtstreeks beroep instellen tegen de reactieve aanwijzing van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. De termijn voor het indienen van een beroepsschrift tegen de reactieve aanwijzing vangt aan met ingang van de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd. In dit geval is dat van vrijdag 21 december 2012 tot en met donderdag 31 januari 2013. Ook ten aanzien van het aanwijzingsbesluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben belanghebbenden de mogelijkheid om, indien een spoedeisend belang dit vereist, binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven