Logo Midden-Delfland
Vastgesteld uitwerkingsplan Woudselaan 23 en 27 Den Hoorn, gemeente Midden-Delfland

Overeenkomstig artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders van de gemeente Midden-Delfland bekend dat zij bij besluit van 18 december 2012 het uitwerkingsplan Woudselaan 23 en 27 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan maakt de bouw van twee vrijstaande woningen aan de Woudselaan 23 respectievelijk nummer 27 te Den Hoorn mogelijk. Op het ontwerp uitwerkingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het uitwerkingsplan en collegebesluit liggen vanaf vrijdag 21 december 2012, gedurende zes weken, tijdens kantooruren, voor eenieder ter inzage in het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 te Schipluiden. Het plan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad “bestemmingsplannen”, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of in te zoomen op de kaart. Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente: www.middendelfland.nl >> Actueel >> Stukken ter inzage.

Een belanghebbende kan met ingang van 21 december 2012, gedurende zes weken, tegen het collegebesluit van 18 december 2012 schriftelijk beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan. Een beroepschrift heeft echter geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van het college van Burgemeester en Wethouders in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schipluiden, 20 december 2012

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, A. Hoeksema.

Naar boven