Logo Zundert
Bekendmaking besluit ex artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening: toepassing coördinatieregeling voor vernieuwde entree CLTV, Zundert

Burgemeester en wethouders van maken op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Zundert op 13 december 2012 heeft besloten om de coördinatieregeling Wro toe te passen voor het project 'vernieuwde entree CLTV' aan de Molenstraat in Zundert.

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten voor de realisatie van het project 'vernieuwde entree CLTV' gelijk op te laten lopen met de procedure voor de herziening van het geldende bestemmingsplan. De voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van de besluiten worden gebundeld. Dit heeft tot gevolg dat er slechts één gecombineerde procedure doorlopen hoeft te worden in plaats van verschillende procedures. Tevens vindt bundeling van rechtsbescherming plaats zodat een belanghebbende slechts tegen één besluit rechtsmiddelen hoeft aan te wenden.

Het besluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan wordt genomen door de raad. De overige genoemde besluiten worden genomen door het college.

De coördinatie heeft betrekking op de volgende besluiten:

  • het bestemmingsplan 'vernieuwde entree CLTV';

  • een omgevingsvergunning voor het bouwen van een erfafscheiding c.q. akoestisch scherm;

  • een inritvergunning voor de aangepaste entree;

Tegen het besluit tot toepassing van de coördinatieregeling staat op grond van artikel 8:5, bijlage C van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep open.

Inzien

Van 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 ligt het coördinatiebesluit ter inzage op locatie Bredaseweg 2 tijdens de openingsuren (ochtenden op werkdagen tot 12.00 uur).

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Twan van Oosterhout (telefoon 076-5969844).

Naar boven