Logo Delft
Concept omgevingsvergunning en conceptbesluit Bouwplan Rontgenweg, 521 studentenwoningen, Delft

Concept omgevingsvergunning en conceptbesluit hogere grenswaarden ter inzage

Voor het bouwplan Röntgenweg, het oprichten van een woongebouw met 521 studentenwoningen is een omgevingsvergunning en een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad vereist, de concept omgevingsvergunning ligt ter inzage. Gelijktijdig ligt het bij de omgevingsvergunning behorende ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage. Iedereen krijgt de gelegenheid om een reactie te geven op deze documenten.

Ontwerpbesluit

De Wet geluidhinder kent een stelsel van voorkeurswaarden en hogere waarden. De wet zegt dat wanneer er niet voldaan kan worden aan de voorkeurswaarden en maatregelen niet doelmatig zijn, er hogere waarden mogelijk zijn. Het college wil voor 36 woningen een besluit hogere waarden vaststellen. Het ontwerpbesluit met bijbehorend akoestisch onderzoek ligt gelijktijdig met de concept omgevingsvergunning en de concept verklaring van geen bedenkingen ter inzage.

Bekijken van het plan

Iedereen kan de aanvraag en het daarbij behorende ontwerpbesluiten vanaf 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 bekijken bij de Stadswinkel, Phoenixstraat 16, openingstijden:

op afspraak: maandag t/m donderdag van 8 tot 17 uur en vrijdag van 8 tot 20 uur

Bij de Stadswinkel kunt u een kopie aanvragen van de gegevens behorende bij de aanvraag.

Reageren op het ontwerpbesluiten

U kunt gedurende de inzagetermijn reageren op het plan door uw zienswijze op de ontwerpbesluiten te sturen naar:

Gemeente Delft

College van Burgemeester en wethouders

Postbus 78

2600 ME Delft

In uw schriftelijke reactie (zienswijze) moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welke aanvraag omgevingsvergunning het gaat. U kunt uw reactie tot en met 30 januari 2013 indienen.

Procedure

Iedereen die heeft gereageerd op de ontwerpbesluiten met de daarbij behorende stukken, ontvangt hierop een antwoord. Tevens worden de definitieve beschikkingen verstrekt. De definitieve beschikkingen worden gepubliceerd in de Staatscourant en een huis-aan-huisblad.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl.

Naar boven