Logo Hulst
Vaststelling bestemmingsplan Brouwerijstraat 98 te Kapellebrug, gemeente Hulst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 8 november 2012 het bestemmingsplan “Woning Brouwerijstraat” heeft vastgesteld:

Doel van het bestemmingsplan is het planologisch-juridisch regelen van het plan om een woning te realiseren op het perceel tussen Brouwerijstraat 96 en 100 te Kapellebrug kadastraal bekend als gemeente Hulst, sectie S, nummer 324 (ged.)

Ingevolge artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het vastgestelde plan met ingang van 13 december 2012 tot en met 25 januari 2013 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst.

Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl, in het menu onder wonen & leven - bestemmingsplannen in procedure.

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijker wijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de periode van 14 december 2012 tot en met 24 januari 2013 bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage beroep indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Een eventueel in te stellen beroep dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van genoemde afdeling.

Hulst, 12 december 2012

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven