Logo Zeist
Ontwerpomgevingsvergunning ex artikel 3.10 Wabo, Vossenlaan 28 te Bosch en Duin, gemeente Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 20 december 2012 gedurende een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt de ontwerp-omgevingsvergunning voor het gedeeltelijk veranderen, vergroten en vernieuwen van een gebouw op het perceel Vossenlaan 28 te Bosch en Duin (dossiernummer OV20120487). Het plan voorziet in de transformatie van een hotel in een woonzorgvilla met 23 onzelfstandige wooneenheden met gemeenschappelijke voorzieningen. Het plan is in strijd met het vigerende bestemmingsplan ‘Den Dolder Zuid, Bosch en Duin, Huis ter Heide Noord’ omdat het betreffende perceel bestemd is voor ‘Horeca’. Een woonzorgvilla maakt onderdeel uit van de bestemming ‘Maatschappelijk’.

De documenten liggen ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist, Slotlaan 20 te Zeist. Het plan is tevens in te zien op de website van de gemeente: www.zeist.nl.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Mondeling kunnen zienswijzen worden ingediend na afspraak via telefoonnummer 14 030. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Zeist, per adres: Postbus 513, 3700 AM Zeist.

Naar boven