Logo Zeist
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Paltzerweg 203a’, Zeist

De gemeente Zeist maakt bekend, dat de gemeenteraad op 6 november 2012 het bestemmingsplan ‘Paltzerweg 203a’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het plan maakt de bouw van één nieuwe woning naast Paltzerweg 203 te Den Dolder mogelijk.

Het vastgestelde bestemmingsplan (identificatienummer NL.IMRO.0355.BPPaltzwg203a-VS01) en bijbehorende stukken liggen met ingang vanaf donderdag 20 december 2012 tot en met woensdag 30 januari 2013 (6 weken) ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist. Alle informatie staat ook op de websites www.zeist.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde termijn kunnen zij, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en de belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Verder kan een belanghebbende tijdens genoemde termijn op dezelfde wijze beroep instellen tegen de door de gemeenteraad bij vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (adres zie boven) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven