Logo Berkelland
Definitief besluit omgevingsvergunning Poeldersdijk 22 in Beltrum, Berkelland

Op 19 december 2012 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om de omgevingsvergunning te verlenen. Deze omgevingsvergunning is verleend om uitbreiding van de stallen buiten het bouwvlak mogelijk te maken met een afwijking van het bestemmingsplan.

Het definitieve besluit met bijlagen kunt u met ingang van 27 december 2012 inzien bij de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Een belanghebbende kan vanaf 28 december 2012 tot en met 7 februari 2013, tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE in Zutphen.

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij het college van burgemeester een wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbesluit en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. De uitgebreide omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na einde beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen nadat hij in beroep is gegaan. Deze publicatie, de uitgebreide omgevingsvergunning en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven