Logo Oss
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Uitbreiding Lidl, Oudemolenstraat, Oss’

Burgemeester en wethouders van Oss hebben het voornemen om een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen). De omgevingsvergunning maakt de uitbreiding van de Lidl aan de Oude Molenstraat te Oss mogelijk. U kunt reageren op deze ontwerp omgevingsvergunning. Hieronder leest u hoe.

Inzage

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing, het bouwplan en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 20 december 2012 tot en met woensdag 30 januari 2013 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in het gemeentehuis, Raadhuislaan 2 in Oss, geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

Zienswijzen

Het is voor iedereen mogelijk om gedurende de termijn van inzage, dus tot en met 30 januari 2013, schriftelijk een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren te brengen. Dit kan door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Oss, t.a.v. de Afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, Postbus 5, 5340 BA Oss, onder vermelding van ‘zienswijze Lidl, Oude Molenstraat’. Het is ook mogelijk om binnen deze termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, telefoon [0412] 629030.

Naar boven