Logo Oss
Omgevingsvergunning ‘Ambulancepost Aengelbertlaan, Oss’

Burgemeester en wethouders van Oss hebben een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) verleent (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen). Deze vergunning treedt, op basis van artikel 6.2 Wabo, met onmiddellijke ingang in werking. De omgevingsvergunning maakt de bouw van een nieuwe ambulancepost aan de Aengelbertlaan te Oss mogelijk. U kunt reageren op deze omgevingsvergunning. Hieronder leest u hoe.

Inzage

Het besluit, de ruimtelijke onderbouwing, het bouwplan en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 20 december 2012 tot en met woensdag 30 januari 2013 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage en zijn raadpleegbaar:

Beroep

Het besluit treedt op grond van artikel 6.2 Wabo meteen na de bekendmaking in werking. Dit besluit is nog niet onherroepelijk. Tijdens de termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden tegen de verleende omgevingsvergunning een beroepschrift indienen.

Beroep dient te worden gericht aan Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Het indienen van een beroep komt toe aan belanghebbenden, die eerder zienswijzen tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht of aan belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzieningenrechter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek kan worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven