Logo Reusel-De Mierden
Ontwerpbestemmingsplan ‘De Baan 1 - De Luther 12’, Reusel-De Mierden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “De Baan 1 - De Luther 12” ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het bouwen van één Ruimte voor Ruimte woning aan De Baan 1 in Hooge Mierde in samenhang met de beëindiging en sanering van de intensieve veehouderijtak en omschakeling naar een grondgebonden agrarisch bedrijf met recreatieve neventak (kampeerboerderij) aan De Luther 12 in Hooge Mierde.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van donderdag 27 december 2012 tot en met woensdag 6 februari 2013 ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen op:

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op www.reuseldemierden.nl (plannen en projecten - bestemmingsplannen). Het identificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1667.BPGbaan5002-ON01.

Zienswijzen

Tijdens de periode van zes weken dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) moeten gericht worden aan de gemeenteraad van Reusel-De Mierden, postbus 11, 5540 AA Reusel. Het is ook mogelijk om binnen deze termijn een zienswijze mondeling kenbaar te maken. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze kunt u contact opnemen Màdy Verkooijen, telefonisch bereikbaar op 0497 - 650 608 of via het e-mailadres mverkooijen@reuseldemierden.nl. De gemeente maakt een kort verslag van de mondelinge zienswijze.

Na de ter inzage legging besluit de gemeenteraad over de vaststelling van het bestemmingsplan. Alle zienswijzen worden daarna toegevoegd aan de ter visie liggende stukken en zijn daarmee openbaar.

Stopzetting eerdere ter inzage legging ontwerpbestemmingsplan

Op 7 december 2012 hebben wij via de Staatscourant en D’n Uitkijk bekend gemaakt dat het ontwerpbestemmingsplan met ingang van maandag 10 december 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt. Deze bekendmaking bevatte een fout. Om deze reden beëindigen wij deze eerder gestarte zienswijzenprocedure voor dit ontwerpbestemmingsplan en leggen wij het ontwerpbestemmingsplan met ingang van donderdag 27 december 2012 opnieuw gedurende zes weken ter inzage.

Informatie

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Màdy Verkooijen, telefonisch bereikbaar op 0497 - 650 608 of via het e-mailadres mverkooijen@reuseldemierden.nl.

Reusel, 21 december 2012.

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden, de secretaris, M.J. Doeven

de burgemeester, H.A.J. Tuerlings.

Naar boven