Logo Gaasterlân-Sleat
Beschikking omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Jachtlustweg 49A te Wijckel, Gaasterlân-Sleat

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo hebben besloten af te wijken van het geldende bestemmingsplan ‘Herziening Bestemmingsplan Buitengebied 2004’ voor:

  • het bouwen van een bedrijfspand op het perceel plaatselijk bekend Jachtlustweg 49A te Wijckel.

De beschikking ligt met ingang van vrijdag 21 december 2012 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis bij de Centrale Balie, Dubbelstraat 1 te Balk.

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. De vergunning is derhalve in ongewijzigde vorm verleend. Het besluit is op 19 december 2012 naar de aanvrager verzonden.

De verleende vergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf vrijdag 21 december 2012 tot en met

31 januari 2013 ter inzage op bovengenoemd adres.

Dit besluit is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure. Tegen dit besluit kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze.

Het instellen van beroep is mogelijk tot en met 31 januari 2013, dit betekent dat u binnen 6 weken na bekendmaking van dit besluit rechtstreeks beroep kunt indienen bij de rechtbank (sector bestuursrecht), Postbus 1702, 8901 CA te Leeuwarden.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit, waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Kosten

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd (voor informatie over de hoogte van de verschillende griffierechten, zie: www.rechtspraak.nl

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank (sector bestuursrecht), Postbus 1702, 8901 CA te Leeuwarden verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Voorwaarde is wel dat u ook beroep heeft aangetekend.

Digitaal indienen beroep/voorlopige voorziening

Zowel een beroepschrift alsmede een voorlopige voorziening kunnen ook digitaal bij de rechtbank worden ingediend en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de site voor de precieze voorwaarden.

Informatie

Heeft u nog vragen dan kunt u tot 1 januari 2013 contact opnemen met Cocky den Hollander, telefoonnummer (0514) 60 81 58 of via emailadres: c.denhollander@gaasterlan-sleat.nl.

Vanaf 2 januari 2013 veranderen de bovengenoemde adres- en contactgegevens. U kunt dan contact opnemen via telefoonnummer 14 05 14 of via emailadres info@defriesemeren.nl.

Balk, 20 december 2012

Naar boven