Logo Tholen
Verlening omgevingsvergunning voor het bouwen van een supermarkt in Sint-Annaland, gemeente Tholen

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Beschikking

Burgemeester en wethouders van Tholen maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

  • Het bouwen van een supermarkt op het perceel Spuistraat 1 te Sint-Annaland (aanvraagnummer: 2012-01279);

Er is een gezamenlijke zienswijze ingediend naar aanleiding van het ontwerp-besluit. In het definitieve besluit zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp-besluit. Het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning en alle ter zake zijnde stukken liggen met ingang van 21 december 2012 tot en met 1 februari 2013 ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen. Deze bekendmaking, de beschikking, de ruimtelijke onderbouwing en enkele relevante bijlagen zijn ook te raadplegen via onze website www.tholen.nl.

Volgens de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen een verleende omgevingsvergunning beroep instellen. Het beroepschrift moet binnen 6 weken na de dag waarop de beschikking ter inzage is gelegd worden gericht en gezonden aan de Rechtbank Middelburg, sector Bestuursrechtspraak, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Degene die tegen een beschikking beroep heeft ingediend, kan tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (schorsing). Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet gericht worden aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg, sector Bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Op dit besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Tholen, 20 december 2012

Burgemeester en wethouders van Tholen.

Naar boven