Logo Zuidplas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Strandweg 5’ te Oud Verlaat, Zuidplas

Voornemen

Op 1 juli 2008 is de nieuwe regelgeving voor de ruimtelijke ordening in werking getreden. Op basis van deze regelgeving is de gemeente verplicht bij het opstellen van nieuwe bestemmingsplannen hiervan een vooraankondiging te geven. Deze publicatie voorziet in deze verplichting.

Overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas er kennis van, dat zij het voornemen hebben om een bestemmingsplan voor te bereiden voor het gebied Strandweg 5, Oud Verlaat.

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Strandweg 5” te Oud Verlaat met ingang van donderdag 20 december 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het ontwerp-bestemmingsplan bestaat uit een plankaart (verbeelding) en regels en gaat vergezeld van een toelichting. Het ontwerp-bestemmingsplan ziet op een ruimtelijke inpassing van

‘Brasserie ’t Zonnetje’.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 20 december 2012 gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.BPStrandweg5ZH-Ow01). Het plan is ook te downloaden vanaf de FTP server van de gemeente (http://zuidplas.gemeentedocumenten.nl). Op de website van de gemeente Zuidplas is het plan tevens als pdf-bestand in te zien (www.zuidplas.nl).

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijk

Uw zienswijze kunt u sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM telefonisch bereikbaar via 0180 637 711.

Naar boven