Omgevingsvergunning Holwerd, Ternaarderdyk 4A

Burgemeester en wethouders van Dongeradeel maken bekend dat zij hebben besloten om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

  • Holwerd, Ternaarderdyk 4A, voor het bouwen van een overkapping t.b.v. bescherming apparatuur), en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (zaaknummer 20110518)

Hierbij wordt afgeweken van het bestemmingplan met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

Inzage

De omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 2 februari 2012 tot en met woensdag 7 maart 2012 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (balie Bouwzaken) aan de Koningstraat 13 te Dokkum.

U kunt de omgevingsvergunning ook op internet raadplegen op www.dongeradeel.nl, via de button ‘wonen, Verkeer & veiligheid’ doorklikken op de button ‘projectprocedures’ en vervolgens uit de lijst de gewenste projectprocedure kiezen. De omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload.

Beroepsmogelijkheid

Tegen dit besluit kan beroep worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit,

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen

  • Als het besluit afwijkt van het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen kan ook een belanghebbende die geen zienswijze heeft ingediend, beroep instellen voor zover het beroepsschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

Het beroepschrift moet binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van dit besluit ingediend worden bij de rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Degene die een beroepschrift heeft ingediend, kan de rechter ook vragen om een voorlopige voorziening. Zo’n verzoek moet worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, postbus 1702, 8901 CA te Leeuwarden.

Het indienen van een beroepschrift en het aanvragen van een voorlopige voorziening kost geld. De indiener van het beroepschrift moet griffierecht betalen. De sector Bestuursrecht van de rechtbank Leeuwarden kan u hierover meer informatie geven.

Naar boven