Logo ’s-Hertogenbosch
Ontwerpbestemmingsplan Paleiskwartier-Willemspoort-Station, ’s-Hertogenbosch

Het college van burgemeester en wethouders (hierna: het college) maakt de terinzagelegging bekend van ontwerpbestemmingsplan ‘Paleiskwartier-Willemspoort-Station’ (NL.IMRO.0796.0002185-1301) op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 24 december 2012 gedurende zes weken.

Het plangebied van bestemmingsplan ‘Paleiskwartier-Willemspoort-Station’ bestaat uit vier delen:

  • Station en de omgeving ervan aan de centrumzijde;

  • Paleiskwartier inclusief Onderwijsboulevard en Westerpark;

  • Willemspoort: het Koning Willem I College, Transferium Vlijmenseweg, Jeroen Bosch Ziekenhuis en de zuidoostkant van de Deutersestraat;

  • Plandelen I en J van projectbesluit 'Deuteren 2e fase'.

Het plan is een beheerbestemmingsplan. Het plan legt de situatie vast zoals deze nu feitelijk bestaat. Bestaande functies (onder andere wonen, bedrijven, kantoren, sport en maatschappelijk) krijgen eenzelfde bestemming als het huidige gebruik. Dit bestemmingsplan is ook aangegrepen om de ontwikkelingen die passen binnen het vastgesteld ruimtelijk kader voor Paleiskwartier-Zuid juridisch-planologisch mogelijk te maken, al dan niet met een nader uitwerkingsplan.

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op een ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

De ontwerpbestemmingsplannen liggen met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Bestemmingsplannen, Ontwerp) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 21 december 2012

Naar boven