Logo Noord-Brabant
Ontheffing voor het vangen en doden van konijnen Faunabeheereenheid te ’s-Hertogenbosch

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben de volgende besluiten genomen wat betreft aanvragen om ontheffing ingevolge artikel 68 van de Flora- en faunawet:

Op 10 december 2012 is de aanvraag om ontheffing op voorhand van de Faunabeheereenheid te ’s-Hertogenbosch voor het vangen en doden van konijnen op begraafplaatsen gelegen in de gemeenten Bladel, Boxtel, Cranendonk, Deurne, Geldrop-Mierlo, Helmond, Heusden, Landerd, Oss, Rucphen,Valkenswaard en Waalwijk verleend. (ons kenmerk C2096425).

Op 28 november 2012 is de aanvraag om ontheffing op voorhand van de Faunabeheereenheid te ’s-Hertogenbosch voor het doden van konijnen op sportvelden (inclusief golfbanen) binnen de provincie Noord-Brabant gedeeltelijk verleend. (ons kenmerk C2095852).

Tegen bovengenoemde besluiten kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzending bezwaar maken bij ons college. Tevens bestaat op grond van artikel 8:81 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht de mogelijkheid om, indien - gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dit vereist, gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de president van de rechtbank te 's-Hertogenbosch. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het postadres van de rechtbank is Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

De besluiten liggen gedurende zes weken (na verzending 11 december 2012/28 november 2012) ter inzage in het Provinciehuis bij de Directie Ecologie, bureau Natuurverkenningen, contactpersoon mw. E. Deckers, (073-681 21 38). Het besluit is digitaal op te vragen bij Groenewetten@brabant.nl.

’s-Hertogenbosch, december 2012

Naar boven