Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning de KIOSK NDSM-WERF

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Woningwet het volgende bekend:

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning van de KIOSK NDSM-WERF, met bijbehorende stukken, liggen met ingang van 15 februari 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • de balie Vergunningen van stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur en donderdag van 12.00 tot 19.00 uur.

Een digitale versie van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken staat op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen. Op de laatstgenoemde site kunt u het ontwerp met bijbehorende stukken ook downloaden.

Het identificatienummer is NL.IMRO.0363.N1118PBSTD-OW01.

Projectbesluit

Het plangebied betreft de hoek van de mt Ondinaweg en de ms Van Riemsdijkweg.

Het project heeft tot doel een gebouw te realiseren met diverse functies, waaronder: een horecafunctie, een kiosk, een winkelfunctie waar o.a. drogisterijartikelen en beltegoed verkrijgbaar zijn, een geldautomaat, een vergader- en ontmoetingsruimte, een tentoonstellingsruimte en een dakterras.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, onder vermelding van zienswijze ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning de KIOSK NDSM-WERF, ter attentie van R.A.J. de Jong, postbus 37608, 1030 BB AMSTERDAM

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met R.A.J. de Jong, telefoonnummer 020 634 9723.

Amsterdam-Noord, 14 februari 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, H.B.P. Elbers, loco-secretaris.

R. Post, voorzitter.

Naar boven