Logo Nieuwegein
Ontwerpbestemmingsplan ‘Streektransferium Linieland’, Nieuwegein

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken bekend dat, met ingang van 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013, voor een ieder ter inzage ligt het Ontwerpbestemmingsplan “ Streektransferium Linieland” met bijbehorende stukken. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de realisatie van een recreatief streektransferium mogelijk voor de locatie aan de oostzijde van de afslag Rijksweg A27 (Nieuwegein, Het Klooster).

Inzage van het bovengenoemde stuk is mogelijk bij de receptiebalie op de 1ste etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein. Tevens kunt u het uitwerkingsplan ook met idn-code NL.IMRO.0356.BPKL2012HER001-VO02 bekijken via de website van de gemeente Nieuwegein www.nieuwegein.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan Streektransferium Linieland indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Streektransferium Linieland.

Tevens kan een ieder gedurende diezelfde termijn mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de ter inzage termijn op afspraak worden ingediend bij de heer R.A. den Heijer, telefoonnummer (030) 607 13 03.

Daarnaast kan een ieder gedurende deze termijn digitaal zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein. U kunt hiervoor een digitaal formulier invullen. Dit formulier is te vinden via www.nieuwegein.nl/zienswijzeruimtelijkeplannen.

Naar boven