Logo Alphen-Chaam
Ontwerpomgevingsvergunning t.b.v. het bouwen van een accommodatie voor verblijfsrecreatie aan de Heistraat 18 te Ulvenhout AC, Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project.

Het project

De aanvraag om een omgevingsvergunning betreft de bouw van een accommodatie voor verblijfsrecreatie aan de Heistraat 18 te Ulvenhout AC e.e.a. conform bij de aanvraag behorende tekeningen.

Verklaringen van geen bedenkingen

Voor het project heeft de gemeenteraad d.d. 15 november 2012 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan. In dezelfde vergadering heeft de gemeenteraad een categorie van gevallen vastgesteld als bedoeld in artikel 6.5 van het Besluit omgevingsrecht. Het betreft gevallen die passen in het door de raad d.d. 11 februari 2010 vastgestelde bestemmingsplan buitengebied Alphen-Chaam 2010 zoals opgenomen in het desbetreffende raadsbesluit en raadsvoorstel met bijlagen. De aangevraagde accommodatie past binnen de vastgestelde categorie, zodat geen verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad is vereist.

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

De aanvraag en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen met ingang van 21 december 2012 voor een periode van zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de frontoffice in het gemeentekantoor te Alphen en op afspraak. Tevens zijn de plannen raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van de terinzageligging kunnen door eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren worden gebracht.

Schriftelijk dienen zienswijzen naar voren gebracht te worden bij het college van burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam, Postbus 3, 5130 AA te Alphen. Voor mondelinge zienswijzen kan een telefonische afspraak worden gemaakt met de heer B. van Strien van de afdeling Beleid en Beheer, beide telefonisch bereikbaar onder het algemene nummer: 013-5086650.

Naar boven