Kennisgeving Tracébesluit A4 Delft - Schiedam, Rijkswaterstaat

Op grond van artikel 20 van de Tracéwet bevordert de Minister van Infrastructuur en Milieu een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten met het oog op de uitvoering van een Tracébesluit.

In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Milieu kennis van het feit dat het volgende ontwerpbesluit is genomen.

Welk ontwerpbesluit is genomen en ligt ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit A4 Delft - Schiedam is onderstaand ontwerpbesluit genomen, overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4, van de Tracéwet in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

  • Het betreft een aanvraag van A4all v.o.f. om een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen van een bouwwerk op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

In opdracht van Rijkswaterstaat realiseert A4all v.o.f. de A4 Delft - Schiedam. De A4 Delft - Schiedam is een geprojecteerde rijksweg die de verbinding zal vormen tussen de aansluiting A4 Delft-Zuid (Kruithuisweg) en het knooppunt Kethelplein bij Schiedam.

Het ontwerpbesluit (kenmerk Z-2012-04660) voor een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen is op 11 december 2012 afgegeven door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland en heeft betrekking op de realisatie van kunstwerken ten behoeve van rijksweg Delft - Schiedam, A4 km 57,400 tot en met km 60,720 bestaande uit de volgende bouwwerken:

  • KW010 halfverdiepte ligging

  • KW020 verdiepte ligging

  • KW012 viaduct Zuidkade

  • KW022 viaduct Oostveenseweg

  • KW023 Eco-aquaduct Zweth

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 december 2012 tot en met 31 januari 2013 ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Anna van Reasfeltstraat 37, 2636 HX Schipluiden. Het Klant Contact Centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op maandag- en dinsdagavond van 17.30 uur tot 20.00 uur,

Het ontwerpbesluit is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.middendelfland.nl onder:

Bestuur & Beleid > Actueel > Stukken ter inzage.

Hoe kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht?

Van 21 december 2012 tot en met 31 januari 2013 kan eenieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk gemotiveerde ziens-wijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Tevens kunnen gedurende deze termijn door eenieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar gemaakt worden. Degenen die mondeling willen reageren, kunnen dat, na telefonische afspraak, doen bij mevrouw C. Mallee. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen op nummer 015 - 380 41 11.

Gewezen wordt op het feit dat alleen belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit of aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht op het ontwerpbesluit, te zijner tijd beroep kunnen instellen tegen het definitieve besluit.

Meer informatie?

Voor nadere informatie met betrekking tot het ontwerp-besluit kunt u zich wenden tot de heer T. Verkade, telefoon 015 - 380 41 11.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Bestuurlijk-Juridische Zaken en Vastgoed, mr. ing. C.G.J.M. Peeters

Naar boven