Logo Bodegraven-Reeuwijk
Omgevingsvergunning ’s-Gravenbroekseweg 124a, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsvergunningen (Wabo) hebben verleend voor:

  • Het bouwen van een garage/berging op het perceel ’s-Gravenbroekseweg 124a (achter ’s-Gravenbroekseweg 122-124) te Reeuwijk.

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 20 december 2012 tot en met woensdag 30 januari 2013 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl > Plannen en Projecten > Wonen, leven en werken >Sluipwijk/Plassengebied> omgevingsvergunning ’s-Gravenbroeksedijk 124a;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven;

Deze kennisgeving is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1901.12sGravenbrweg124a-AB80

De bronbestanden van dit besluit zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep worden ingesteld door degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, bij de Rechtbank ‘s-Gravenhage, (sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EN  ’s-Gravenhage). Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Naar boven