Logo Weert
Vastgestelde bestemmingsplannen ‘Beltmolen ongenummerd’, ‘Hoefbemdenweg 4’, Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken op grond van artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening de volgende besluiten van 12 december 2012 van de gemeenteraad bekend:

  • Het bestemmingsplan ‘Beltmolen ongenummerd’ met bijbehorende toelichting is ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in het herstel van de bouwmogelijkheid van een woning tussen de panden Noordkade 47B en Beltmolen 4. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.BPBeltmolenong-VA01.

  • Het bestemmingsplan ‘Hoefbemdenweg 4’ met bijbehorende toelichting is gewijzigd vastgesteld. Op de locatie aan de Hoefbemdenweg is een agrarisch bedrijf gelegen met 3 bedrijfswoningen. De bestaande bedrijfswoning met naast gelegen werktuigenloods/garage/berging aan de Hoefbemdenweg 4 worden gesloopt. Ter vervanging wordt een nieuwe bedrijfswoning met bedrijfs- en kantoorruimte gerealiseerd. Tevens wordt een nieuwe kippenstal gerealiseerd en vindt een vormverandering plaats van het agrarisch bouwblok. Voorts vindt een kleine bestemmingscorrectie plaats op de locatie Trumpertweg 6. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.Hoefbemdenweg4-VA01.

De plannen met bijbehorende stukken liggen vanaf 20 december 2012 ter inzage bij het loket Ruimtelijke Zaken in het stadhuis, Beekstraat 54 en in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert. Deze plannen zijn digitaal raadpleegbaar via www.weert.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden kunnen tegen genoemde besluiten beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van deze besluiten. Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. De vaststellingsbesluiten van de gemeenteraad treden ingevolge artikel 3.8 lid 5 Wet ruimtelijke ordening in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit van het desbetreffende plan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Weert, 19 december 2012

Burgemeester en wethouders van Weert, de secretaris,

de burgemeester,

Naar boven