Logo Castricum
Ontwerpbestemmingsplan Kooiweg 5 te Castricum, gemeente Castricum

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Kooiweg 5 te Castricum’. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bevindt zich aan de rand van Castricum. Het betreft een agrarisch perceel, gelegen direct achter de bebouwing langs de Brakersweg.

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een woning op het perceel Kooiweg 5 in Castricum.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 20 december 2012 tot en met 30 januari 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPC12Kooiweg5-ON01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kooiweg 5 te Castricum’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mevrouw L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

19 december 2012

Burgemeester en wethouders van Castricum

Naar boven