Logo Midden-Drenthe
Ontwerpbesluiten Oranjekanaal NZ 12 te Zwiggelte, Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 20 december 2012 gedurende zes weken twee ontwerpbesluiten met betrekking tot Oranjekanaal NZ 12 te Zwiggelte ter inzage liggen:

Directe aanleiding voor de ontwerpbesluiten vormt het initiatief om de intensieve neventak van het agrarische bedrijf op dit perceel te vergroten met één stal. Het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning worden gecoördineerd voorbereid.

De ontwerpbesluiten en de behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Actueel’ -> ‘Bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het inspraakformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Daarnaast kunt u een reactie op papier sturen aan de gemeenteraad, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met mw. T. van Hoek van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, tel. (0593) 53 92 22, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven