Logo Dinkelland
Bekendmaking ontwerpstructuurvisie gemeente Dinkelland

De gemeente Dinkelland heeft op grond van artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening een ontwerp-structuurvisie opgesteld voor het gehele grondgebied van de gemeente. Het ontwerp bevat de hoofdlijnen van de voorgenomen ontwikkeling van dat gebied en de hoofdzaken van het door de gemeente te voeren ruimtelijk beleid.

De ontwerp-structuurvisie ligt met ingang van woensdag 2 januari 2013 tot en met woensdag 13 februari 2013 voor een ieder ter inzage tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. De ontwerp-structuurvisie is ook in te zien via de gemeentelijke website www.dinkelland.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Op 28 januari en 4 februari 2013 wordt een inloopavond gehouden waar iedereen kennis kan nemen van en vragen kan stellen over het ontwerp van de structuurvisie.

  • 28 januari 2013: Cafe-Restaurant Ten Dam, Ootmarsumsestraat 142, Tilligte, 20.00 uur

  • 4 februari 2013: Bruins Dancing Partycentrum, Gravenallee 2, Saasveld, 20.00 uur

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer J.M.A Engelbertink van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0541-854100.

Naar boven