Logo Zutphen
Beschikking omgevingsvergunning Rhienderinklaan 25, Warnsveld, Zutphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van een dubbel woonhuis aan de Rhienderinklaan 25 te Warnsveld.

De omgevingsvergunning is aangevraagd in verband met het bebouwen van gronden in strijd met het bestemmingsplan.

Het bouwplan is in strijd met de regels van het bestemmingsplan “Warnsveld kom noord”, omdat in het bestemmingsplan het perceel de bestemming “Wonen (w)”, bebouwingsklasse “(v) vrijstaande woningen” heeft. Dit houdt in dat alleen vrijstaande woningen op het perceel gebouwd mogen worden.

Door het verlenen van deze vergunning wordt toestemming verleend voor de bouw van een twee-onder-een kap woning.

Inzien besluit

De verleende omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het loket in het gemeentehuis. Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.OMG12Rhienderink25-vs01

De bestanden van deze verleende vergunning kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.OMG12Rhienderink25-vs01

Tegen het besluit kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Zutphen, Sector Bestuursrecht, postbus 9008, 7200 GJ Zutphen. De mogelijkheid om beroep in te stellen staat daarnaast open voor degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij het college naar voren hebben kunnen brengen.

Indien u van mening bent dat er spoedeisend belang is om het besluit niet in werking te laten treden, kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Is op dat moment nog niet is beslist over een verzoek om voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan wanneer op dat verzoek is beslist.

Naar boven