Logo Dalfsen
Voorontwerpbestemmingsplan en Beeldkwaliteitplan recreatieterreinen en recreatiewoningen, Dalfsen

Burgemeester en wethouder van de gemeente Dalfsen maken bekend dat met ingang van 19 december tot en met 29 januari 2013 voor een ieder ter inzage ligt het "Bestemmingsplan en Beeldkwaliteitplan recreatieterreinen en recreatiewoningen gemeente Dalfsen".

Voor de meeste recreatieterreinen en de terreinen met recreatiewoningen. wordt een nieuw bestemmingsplan gemaakt gebaseerd op de bestaande situatie. Het doel is de geldende bestemmingsplannen te vervangen door één nieuw plan. In dit nieuwe plan worden geen nieuwe ontwikkelingen meegenomen om vertraging in de procedure te voorkomen.

Verspreid liggende recreatiewoningen in het buitengebied zijn meegenomen in het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen.

Het voorontwerp bestemmingsplan en Beeldkwaliteitplan liggen voor de periode van 6 weken voor iedereen ter inzage bij de receptie in  het gemeentehuis in Dalfsen en bij de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld.

Ook kunt u de plannen inzien via de website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.RterwngDlfs-vo01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Schriftelijke reacties met vragen of opmerkingen kunnen worden gericht aan: college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, bestemmingsplan en beeldkwaliteitplan recreatieterreinen en recreatiewoningen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen, of  door via de website www.dalfsen.nl een reactieformulier in te vullen. Voor het geven van een mondelinge reactie kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw J. Klink , telefoonnummer 0529 - 488 297.

Inloopbijeenkomst

Op woensdagmiddag 18 januari 2013 wordt er een inloopmiddag gehouden van 16.00u tot 18.00u in de foyer van het gemeentehuis in Dalfsen.

Tijdens deze middag kunt u verder inlichtingen krijgen van de aanwezige gemeentelijke vertegenwoordigers.

Dalfsen, 18 december 2012

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven