Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerpbestemmingsplan Tempeldijk 40 Reeuwijk en bekendmaking anterieure overeenkomst, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij hebben ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan “Tempeldijk 40, Reeuwijk”, met digitaal planidentificatienummer NL.IMRO.1901.12Tempeldijk0-BP40. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel met adres Tempeldijk 40, nabij de kern Tempel en voorziet het bedrijf van de firma Olieman van een passende regeling conform de bestaande situatie waarbij een bouwmogelijkheid voor een nieuwe loods uit het geldende bestemmingsplan is overgenomen.

Tevens maken Burgemeester en wethouders bekend dat ten behoeve van deze ontwikkeling een anterieure overeenkomst, als bedoeld in art. 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening, is gesloten. De overeenkomst regelt de verdeling van kosten tussen gemeente en initiatiefnemer en bevat een bepaling over een bijdrage ten behoeve van de aansluiting van de Tempeldijk op de Oostelijke Rondweg in Boskoop.

Het ontwerp bestemmingsplan “Tempeldijk 40, Reeuwijk”, en de daarbij behorende stukken, liggen vanaf donderdag 20 december 2012 gedurende 6 weken (dus t/m 30 jan. 2013) voor iedereen op de volgende wijze ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl onder de rubriek `projecten en bestemmingsplannen’;

  • op papier en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient u een afspraak te maken via tel. (0172) 522 522 (vraag naar afdeling Planontwikkeling & Regie).

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven