Logo Weesp
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Weesp’, gemeente Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van donderdag 20 december 2012 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen Weesp + bijlagen ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen Weesp + bijlagen kan worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0457.BP0300BT-on01) en op de website van de gemeente Weesp. Het ligt tevens tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, een verbeelding en de (plan)regels. De bijlagen bestaan o.a. uit onderzoeken, rapportages en de nota inspraak- en vooroverleg.

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen Weesp behelst het gebied binnen de bebouwde kom, waar thans de bedrijventerreinen zijn gevestigd. Voor de precieze grenzen van het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar de stukken op de website van Weesp of naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld met als doel voor het gebied buiten de bebouwde kom een actueel juridisch-planologisch kader neer te leggen. Er is gekozen voor een nieuw bestemmingsplan dat groter is in omvang en meer éénduidig en actueel qua inhoud. Bij het opstellen van het bestemmingsplan is de bestaande, legale situatie binnen de plangebieden het uitgangspunt geweest.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 5099, 1380 GB Weesp. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan per e-mail op info@weesp.nl contact worden opgenomen met de heer M. Tromp.

Naar boven