Logo Lochem
Vaststelling bestemmingsplan kern Gorssel 2011, Openluchttheater, Lochem

(artikel 3.8, derde lid Wet ruimtelijke ordening)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de raad op 3 december 2012 heeft besloten het bestemmingsplan Kern Gorssel 2011, Openluchttheater vast te stellen. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het herstel en he tin gebruik nemen van he topenluchttheater en heemtuin aan de Molenweg/ Esdoornlaan in de bestaande groenvoorziening.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld. Bij de vaststelling zijn de volgende wijzigingen aangebracht:

  • In de planverbeelding: de plangrens aan de zuidzijde heeft nu een goed aansluiting gekregen op de bestaande contouren van het openluchttheater.

  • In de bestemmingsregels is artikel 3.3 gewijzigd. Aan de specifieke gebruiksregels van artikel 3 is toegevoegd dat maximale duur per voorstelling, 1.5 uur, inclusief repetitietijd is. Verder is het maximaal aantal voorstelling van 8 naar 6 per jaar bijgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 20 december 2012 voor de duur van zes weken (tot en met 30 januari 2013) ter inzage bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem. Op www.lochem.nl kunt u een directe link vinden naar de plaats waar het bestemmingsplan digitaal kan worden ingezien. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via de gemeentelijke website.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden voor zover dit beroep betrekking heeft op de vaststelling aangebracht wijzigingen.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven