Logo Rotterdam
Kennisgeving Besluit hogere waarden Wet geluidhinder ‘Hoek van Holland – Woongebied’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van de Wet geluidhinder hogere waarden hebben vastgesteld ten behoeve van het bestemmingsplan “Hoek van Holland - Woongebied” (NL.IMRO.0599.BP1051HvHWoongeb-va02).

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 21 december 2012 tot en met 1 februari 2013 ter inzage bij:

  • de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie, kamer 029;

  • de stadswinkel van de deelgemeente Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161.

Attentie:

De beide stadswinkels zijn gesloten op eerste en tweede kerstdag (25 en 25 december 2012) en op nieuwjaarsdag (1 januari 2013).

Het besluit is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vaststellingsbesluit kan van 22 december 2012 tot en met 1 februari 2013 beroep worden ingesteld.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 19 december 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen: P. Verhoeven Programmadirecteur Duurzaam

Naar boven