Logo Noordwijk
Bekendmaking vaststelling wijzigingsplan ‘Zonneweelde 29’ (inzake bestemmingsplan Duinrand), Noordwijk

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken overeenkomstig artikel 3.9a, lid 1 juncto artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Zonneweelde 29’ hebben vastgesteld.

Plangebied

Het plangebied van het wijzigingsplan ‘Zonneweelde 29’ betreft het kadastrale perceel Zonneweelde 29. Het wijzigingsplan biedt de mogelijkheid om de maximale oppervlakte van 50 m2 van de recreatiewoning op het perceel te vergroten naar 80 m2.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan ‘Zonneweelde 29’ liggen met ingang van donderdag 20 december 2012 tot en met donderdag 31 januari 2013 ter inzage bij de Gemeentewinkel van het gemeentehuis van Noordwijk, Voorstraat 42 te Noordwijk. Het plan kan worden ingezien gedurende openingstijden (maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 12.30, woensdagmiddag 13.30 - 16.00 uur en op donderdagavond van 17.00 - 20.00 uur). Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan ‘Zonneweelde 29’ zijn ook digitaal in te zien op de website van de gemeente (www.noordwijk.nl onder ‘wonen en woonomgeving > plannen > bestemmingsplannen > vastgesteld wijzigingsplan ‘Zonneweelde 29’) en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0575.1725500-VA01).

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan ‘Zonneweelde 29’ kan met ingang van de dag na terinzage legging gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • belanghebbenden die een zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de ter inzage legging van het ontwerpwijzigingsplan een zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De indiener van een beroepschrift kan - als onverwijlde spoed dat gelet op betrokken belangen vereist - een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zowel aan het instellen van beroep als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven