Logo Almelo
Ontwerpbestemmingsplan Muldersweg, Almelo

Voor de gronden ten oosten van de Muldersweg te Bornerbroek is een bestemmingsplan opgesteld om woningbouw mogelijk te maken. Hiervoor wordt het ontwerpbestemmingsplan Muldersweg (Planid.:NL.IMRO.0141.BP00109-0302) ter inzage gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan Muldersweg maakt de bouw van één woning mogelijk aan de Muldersweg te Bornerbroek, kadastraal bekend als Ambt Almelo, sectie O, nummer 451 en 452. Deze percelen zijn gelegen tussen de Entersestraat en de Lange Voort. In het ontwerpbestemmingsplan is tevens een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor twee extra woningen. Deze percelen zijn nu voorzien van een agrarische bestemming.

Het ontwerpbestemmingsplan Muldersweg en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 19 december 2012 tot en met dinsdag 29 januari 2013 ter inzage bij de afdeling Publiekszaken (publieksbalie, centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo) en is digitaal in te zien op de website www.almelo.nl/bestemmingsplannen en ook op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met dhr. Jasper van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Verkeer, via (0546) 541111.

Naar boven