Logo Roosendaal
Verleende omgevingsvergunning voor de bouw van 20 appartementen Sterrebos te Roosendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van 20 appartementen te Roosendaal, geregistreerd onder zaaknummer 2011WB0775. Voor het project is naast de activiteit bouwen ook de activiteit planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid onder a, 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van toepassing.

Op het huidige terrein van het Sterrebos te Roosendaal worden te midden van de bestaande bebouwing 20 appartementen gerealiseerd. De planologische afwijking ziet op het mogelijk maken van deze 20 appartementen.

Inzien

U kunt de aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken inzien bij de publieksbalies van het stadskantoor. De openingstijden van deze balies vindt u op onze website www.roosendaal.nl.

Beroep

Tegen dit besluit kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Het beroepschrift kan binnen zes weken schriftelijk en gemotiveerd ingediend worden bij de rechtbank Breda, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beroepstermijn van zes weken begint met ingang van de dag na de datum van ter inzage legging.

Voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8:81 van de Awb kunnen belanghebbenden ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Breda, Postbus 90006, 4800 PA in Breda, als onverwijlde spoed dat vereist. Bij het indienen van het verzoek wordt griffierecht geheven.

Roosendaal, 14 december 2012.

Burgemeester en wethouders van Roosendaal, Mr. J.M.L. Niederer, burgemeester.

R.E.C. Kleijnen, secretaris.

Naar boven