Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatieterrein Papillon’, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 21 december 2012 voor een ieder voor een periode van 6 weken het ontwerpbestemmingsplan “Recreatieterrein Papillon” ter inzage ligt.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het ontwerp betreft een integrale herziening van de planologische regelingen voor het recreatieterrein Papillon en heeft een overwegend conserverend en beheersmatig karakter. Dat wil zeggen dat in dit bestemmingsplan geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk wordt gemaakt. Als gevolg van landelijke wetgeving moeten alle plannen, die ouder zijn dan tien jaar, voor 1 juli 2013, worden geactualiseerd.

Hoe is het plan in te zien?

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien tijdens de openingsuren in het gemeentehuis te Denekamp. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.dinkelland.nl, onder Bestuur en Organisatie verder klikken op ‘Beleidsnota’s’ en daarna ‘Ter inzage’. Daarnaast is het ontwerp ook te raadplegen via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.RECPAPILLON-0301. De bronbestanden zijn te vinden via: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml.

Wilt u een reactie hierop geven?

Als u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan recreatieterrein Papillon dan kunt u mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen, gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken (21 december 2012 t/m 31 januari 2012). Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA te Denekamp.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer R.C. van der Spek van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0541-854100. Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Hoe verloopt de procedure?

Alle zienswijzen worden verzameld in een rapport en waar mogelijk verwerkt in het bestemmingsplan. Na afhandeling hiervan, kan het bestemmingsplan door de Gemeenteraad worden vastgesteld.

Naar boven