Ontwerpbestemmingsplan Graphornlocatie ter inzage

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat de commissie Ruimte heeft ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan Graphornlocatie. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op enige percelen grond tussen de Noldijk en De Waal, nabij de T-kruising met de Achterzeedijk, waar tot voor kort hoveniersbedrijf Graphorn was gevestigd en beoogt de bouw van maximaal 7 vrijstaande woningen mogelijk te maken.

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat de voorkeursgrenswaarde van 48 dB wordt overschreden aan de gevels van een drietal woningen. Hiervoor is een ontwerpbesluit hogere waarden opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder kunt u in de periode 10 februari t/m 22 maart 2012 bij het gemeentelijke Servicecentrum inzien. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00–15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30–20.00 uur. Ook is het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende hierboven genoemde periode kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Zienswijzen over het ontwerpbesluit hogere waarden kan alleen door belanghebbenden worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de heer A.A. Verhoeven via telefoonnummer 14 0180.

Naar boven