Voorbereidingsbesluit perceel naast Barneveldseweg 2 te Otterlo, Ede

Op 13 december 2012 heeft de gemeenteraad van Ede in een voorbereidingsbesluit verklaard dat een bestemmingsplan voor een perceel naast Barneveldseweg 2 te Otterlo wordt voorbereid. Dit voorbereidingsbesluit treedt in werking op 14 december 2012 en ligt met ingang vanaf deze datum ter inzage.

Inzage

Het voorbereidingsbesluit ligt ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. De balie is op de volgende momenten geopend:

  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur;

  • maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, alleen op afspraak;

  • elke eerste woensdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Vanwege de feestdagen ligt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 20 december tot en met woensdag 2 januari 2013 ter inzage bij de balie Publiekszaken in het Raadhuis Publiekszaken aan het Raadhuisplein 3 in Ede. Door de feestdagen heeft de balie Publiekszaken gewijzigde openingstijden. U wordt geadviseerd de gemeentelijke website en Ede Stad in de gaten te houden.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/gemeente/actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen-2012/ Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het gebied waar dit plan over gaat, betreft een perceel naast Barneveldseweg 2 te Otterlo, gelegen nabij de rotonde aan de Apeldoornseweg. Het voorbereidingsbesluit maakt het mogelijk om ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan in de periode dat het bestemmingsplan wordt voorbereid.

Geen beroep

Tegen het nemen van een voorbereidingsbesluit staan geen bezwaar- en beroepsmogelijkheden open.

Ede, 14 december 2012.

Naar boven