Logo Leidschendam-Voorburg
Vooraankondiging ruimtelijke ontwikkeling: bestemmingsplan ‘Voorburg West’, gemeente Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt op grond van artikel 1.3.1, eerste lid, van het Besluit op de ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij de vaststelling van het bestemmingsplan voorbereiden voor het:

Plangebied ‘Voorburg West’

Het plangebied wordt begrensd door de Westvlietweg (incl. park Leeuwenbergh), het kanaal ‘de Haagse Trekvliet’, de gemeentegrens met de gemeente Den Haag en de Utrechtsebaan/A12 (incl. OV-knooppunt Voorburg).

Aanleiding

Aanleiding voor de herziening is dat op grond van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de gemeente een bestemmingsplan ten minste een keer in de tien jaar moet herzien en aanpassen aan gewenste en noodzakelijke ontwikkelingen. Met dit nieuwe bestemmingsplan komt er voor het gebied één planologisch regime, zodat er nog maar een bestemmingsplan gehanteerd hoeft te worden. Het bestemmingsplan heeft overwegend een conserverend karakter.

Deze kennisgeving is alleen bedoeld om bekend te maken dat het voornemen bestaat om de vaststelling van het genoemde bestemmingsplan voor te bereiden.

Er liggen geen stukken ter inzage. Zodra de procedure start informeren wij u daar over.

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer D. van Berlo of een van de andere medewerkers van de afdeling Ruimtelijk Juridisch Beleid op telefoonnummer 14 070.

Leidschendam-Voorburg, 20 december 2012

Naar boven