Verlening vergunning Hoogveld 21 te Heijen, Rijkswaterstaat

Bekendmaking verlening vergunning op grond van de Waterwet

Besluit Waterwet

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt bekend dat zij op 21 december 2012 een vergunning op grond van de Waterwet heeft verleend met kenmerk RWS/SCV-2012/5949 (WTW7738) aan de heer J.A.M. Janssen te Heijen.

Het betreft een vergunning voor het oprichten van een hal aan de locatie Hoogveld 21 te Heijen.

Terinzagelegging

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 21 december 2012, voor een periode van zes weken, ter inzage bij Rijkswaterstaat dienst Limburg, Avenue Céramique 125, 6221 KV Maastricht, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur, na vooraf gemaakte afspraak (Afdeling Vergunningverlening, telefoon 043 - 329 42 24).

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen bovengenoemd besluit kunnen belanghebbenden, gedurende een periode van zes weken vanaf de dag na bekendmaking, tegen deze vergunning een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de hoofdingenieur-directeur van de dienst Limburg van Rijkswaterstaat, Postbus 25, 6200 MA Maastricht.

De indiener van het bezwaarschrift kan in het bezwaarschrift verzoeken om rechtstreeks beroep bij de administratieve rechter. Indien ik met een dergelijk verzoek instem, kan de bezwaarprocedure op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht worden overgeslagen en zend ik het bezwaarschrift onverwijld door aan de bevoegde rechter.

Tevens kan bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het besluit treedt in werking na bekendmaking.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving, de heer R.J. Muyrers

Naar boven