Logo Almelo
Ontwerpomgevingsvergunning voor het plaatsen van 2 geluidsschermen nabij de Parallelweg en het Overijssels kanaal te Almelo, Almelo

Burgemeester en wethouder van Almelo maken bekend dat zij een ontwerpomgevingsvergunning ter inzage legt. De ontwerpomgevingsvergunning voorziet in het plaatsen van twee geluidsschermen nabij de Parallelweg en het Overijssels kanaal te Almelo. Hiermee wordt de geluidsoverlast van de voorkomende piekgeluiden (booggeluid en voeggeluid) vanaf het emplacement naar de omgeving toe verminderd.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteiten bouwen van een bouwwerk en afwijken van het bestemmingsplan. Het betreft een omgevingsvergunning die met de uitgebreide voorbereidingsprocedure onder toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 van de Wabo wordt voorbereid.

De ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 19 december 2012 tot en met dinsdag 29 januari 2013 ter inzage bij de afdeling Publiekszaken (publieksbalie, centrale hal op de begane grond aan het Stadhuisplein 1 te Almelo) en is digitaal in te zien op de website www.almelo.nl/bestemmingsplannen en ook op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 5100, 7600 GC Almelo. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met mevrouw Ribberink of de heer Jasper van de afdeling ROM, via (0546) 541111.

Naar boven